Azi am avut parte de tratament cu Eximia

Trebuie sa va spun ca acum cateva zile o prietena de-a mea a venit la mine si mi-a aratat noile ei coapse. Nu, nu si-a cumparat o noua crema anticelulitica, ci pur si simplu luase cateva sedinte de tratament corporal cu Eximia la un salon specializat. Stiam de cand am fost cu ea la mare, vara trecuta, ca are mari probleme cu celulita si stiam ca incercase sa tina dieta si probase cateva creme. Acum partea din spate a picioarelor, zona soldurilor si zona de sub fese, inclusiv fesele, aratau foarte bine.

Nici eu nu fac parte din minoritatea fericita a femeilor fara celulita, asa ca m-am gandit ca ceea ce i-a facut bine prietenei mele, ar putea sa-mi faca bine si mie.

Am mers, impreuna cu prietena mea la salonul Enjoybali in Bulevardul Primaverii 39 sectorul 1, in Bucuresti si am ales un tratament Eximia. Expertii de acolo mi-au recomandat sa fac si radiofrecventa si masaj anticelulitic, dar eu am ramas ferma pe pozitie. Eximia si atat! Nu aveam bani de aruncat pe fereastra si in plus, amica mea doar asta facuse.

Inainte de a ma pune la aparatul Eximia, fetele de acolo, m-au impachetat intr-o solutie care nu stiu bine ce a fost. Cert este ca era ceva anticelulitic cu nu stiu ce substante importante. Dupa impachetare am trecut la aparat, sau mai bine zis a venit aparatul la mine. Senzatia era placuta, pentru ca alesesem procedura completa, adica cu electroporatie si endolift. Endoliftul asta inseamna ca dispozitivul care este plimbat pe tine, o tulumba, face vacuum si iti prinde pielea, ii da drumul si tot asa. In plus, apare o lumina de culoare rosie, parca. Toata procedura este placuta, pielea se incalzeste un pic.

Dupa o singura sedinta de Eximia nu vad nici o diferenta, dar cei de acolo, m-au asigurat ca voi vedea peste 2-3 sedinte, cand celulita se va diminua. Abia astept sa continui tratamentul si sa vad rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*