M-am decis sa-mi fac un tatuaj

Asta este mai mult o chestiune personala. M-am decis sa ma tatuez. Bineinteles ca nu vorbesc despre o ancora tatuata pe brat, ci de un tatuaj cosmetic.

Eu din nascare am sprancenele rare si subtiri. Am mostenit-o pe mama, care imi spunea ca Sofia Loren avea cele mai frumoase sprancene, dar eu am aflat ca, defapt, isi desena in fiecare dimineata sprancenele cu creionul. Pe vremea ei se purtau sprancenele mai subtiri si arcuite intr-un semicerc. In zilele noastre, se poarta mai naturale, bine conturate, cu personalitate.

N-am fost niciodata multumita de sprancenele mele, care mi se pare mie ca n-au caracter si ma prezinta ca pe persoana mai slaba de inger, decat sunt in realitate. Sunt prea subtiri, nu au o forma prea grozava, adica nici curbura, nici colt si nici nu sunt prea dese.

Am vazut ca se pot pune extensii de sprancene, dar costa mult si nu tin, cad destul de repede. O solutie ar fi sa le ajut cu creionul mereu, dar este plictisitor, uneori nu am timp suficient si nu intotdeauna imi ies cum trebuie, uneori mai dau si rateuri.

O prietena, cu care am discutat despre problema, mi-a aratat niste poze cu tatuaj de sprancene si m-a tentat. Apoi, intr-o zi m-am sculat cu gandul sa-mi tatuez si eu sprancenele. Am dat fuga la un salon din apropiere, nu-i dau numele ca sa nu-l fac de ras. Acolo era o tipa pe la 30 de ani, care tocmai tatua pe cineva. Norocul meu ca am vazut ce-i facea bietei femei. Nu numai ca o chinuia ca pe hotii de cai si ca ii daduse sangele in multe locuri, dar sprancenele aratau oribil, ca doua lipitori, puse pe frunte. Pigmentul era negru-albastrui, forma prea rotunda.

Am cautat pe net si am gasit aici exact ce doream tatuaj sprancene facut de o profesionista, cu atentie la detalii, fir cu fir. Se numeste Roxana Dumitru si am vazut ce face. Este o diferenta ca de la cer la pamant intre ce face Roxana si ce facea tipa de la salon. Tehnica in care lucreaza Roxana este 3D si face micropigmentare fir cu fir. Am vorbit cu ea si m-a invitata pe la salonul ei. Am fost si mi-a aratat ca imi va prepara culoarea tusului exact pentru mine, la culoare sprancenelor mele naturale.

Microblading se numeste exact cum lucreaza Roxana si desi nu este exact ca Branko Babic, totusi nu este deloc departe, ba cinstita sa fiu, mie imi place mai mult ce face Roxana, care nu masoara cu precizie dupa nu stiu ce reguli, ci analizeaza cu ochiul ei de artist si face sprancenele sa para nu perfecte, ci naturale.

Am uitat sa va spun ca dureaza vreo trei ore tatuaj sprancene in tehnica asta fir cu fir si ca trebuie rabdare. Din cand in cand trece anestezia si trebuie pus din nou gel din acela care te amorteste. Toata procedura nu este dureroasa, sau mai bine zis este un pic, dar suportabil.

Sper sa revin cu poze dupa a doua sedinta in care se face retus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*