Gene false pentru mireasa

Sunt intrebata de multe ori, de catre mirese care cumpara din rochiile mele, ce gene false sa poarte. Raspunsul nu este unul scurt, sau simplu.

In primul rand conteaza intregul, adica conceptul care inglobeaza machiajul, rochia, stilul coafurii si atitudinea miresei. Cand toate se potrivesc reusind sa dea o unitate stilistica, atunci rezultatul va fi unul extraordinar. Mai cred si ca alegerea genelor ar trebui sa fie treaba make-up artistului si nu a miresei, dar…

Exista mai multe feluri de gene false si magazinul online www.eyelash-market.ro a fost cel care mi-a deschis ochii. Lumea crede ca se pun niste gene sus si asta-i tot. Trebuie sa mentionez ca termenul corect ar fi de „gene banda”, pentru ca asa arata, sunt puse pe un suport, care arata ca o banda si difera radical de genele fir cu fir, care se pun numai de catre specialisti. Genele false banda pot fi aplicate de orice femeie care se poate coordona in oglinda.

Cum puteti vedea si la Eyelash-Market.ro genele banda sunt de 4 tipuri: elegant, fashion, naturals si pleoapa inferioara.

Genele false elegant sunt, dupa le zice si numele, elegante, potrivite cu rochii somptuase, cu toate rochiile tip clopot si cu rochiile tip A, care au amploare mai mare. As zice ca merg perfect cu coafuri elaborate, cum ar fi cocurile inalte.

Genele banda fashion sunt lungi, exagerate, facute sa impresioneze prin extravaganta si de aceea se potrivesc in special cu rochiile sirena, care si ele, la randul lor sunt facute sa epateze.

Genele false naturals sunt mai discrete, apropiate de cele naturale si se potrivesc minunat cu rochiile simple, mai ales cu cele in forma A fara maneci. In acelasi timp, se armonizeaza perfect cu un machiaj natural si un coc clasic, sau chiar cu parul desfacut, lasat lung pe umeri.

Genele pentru pleoapa inferioara sunt o categorie aparte, tocmai datorita solutiei tehnice, deloc usoara si cu restrictii, de a prinde genele. Mare atentie, unele dintre ele au un aspect foarte artificial, care nu se potriveste la orice.

In final, voi mai spune ca si genele smocuri sunt o solutie. Foarte usor creeaza volum, dar trebuie puse de cineva experimentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*