Fotograf de nunta sau de moda?

fotograf de nunta

Ma gandeam ca as strange cateva modele de rochii de mireasa pe care le-am vandut deja prietenelor mele si as vrea sa le fotografiez. Nu am o colectie propriu-zisa dar totusi 5-6 rochii inseamna mai mult decat nimic.

Initial, am vrut sa caut un fotograf de moda, care sa-mi fotografieze rochiile, dar cand am vazut ce preturi se cer m-am descurajat. Apoi m-am gandit ca, poate, un fotograf de nunta ar putea cere mai putin. Totusi, cautam ceva care sa-mi spuna ce fotograful respectiv are nu numai talentul, dar si dotarea tehnica necesara pentru a face cateva fotografii de moda.

In primul rand, am avut in minte ca fotograful sa arate in porfofoliul sau imagini cu puternic impact vizual, in care regia pe care a folosit-o sa nu se simta prea tare si sa slujeasca unicitatii fotografiei.

In al doilea rand, am vrut sa vad nu poze de la nunta, ci de la sedinta foto, unde capacitatea fotografului de a jongla cu lumina si de a pozitiona mireasa se apreciaza cel mai bine.

Tot cautand pe net am gasit acest fotograf nunta care mi-a placut foarte mult. Am aflat de site-ul lui ca foloseste blituri de studio, exact ceea ce cautam si ca poate face poze in orice locatie. Mi s-a parut ca a reusit sa scoata toate detaliile din aceasta rochie:

rochie de mireas fotografiata in locatie

Iata o alta fotografie de unde se vede ca fotograful stie sa lucreze cu o mireasa si o face sa arate bine si in plus punc accent si pe rochie:

rochie de influenta greceasca

Cu siguranta ca se va descurca mult mai bine cu un fotomodel, decat cu o mireasa care este, in fond, o amatoare. Mi-a placut foarte mult portofoliu acestui fotograf si am remarcat ca reuseste sa le faca pe mirese sa arate bine. Chiar el declara, pe site, ca este adeptul stilului glamour.

Probabil ca va trebui sa mai astept pana strang banii pentru fotograf, make-up artist, hair-stilist si fotomodel, dar cel putin stiu cui voi da primul rol.

Voi cauta si pentru celelalte posturi oameni care sa faca treaba buna fara sa ceara un sac de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*