Despre mine

Ma numesc Mariana Stoenescu si sunt profesoara de fizica, insa marea mea pasiune este designul de rochii. Imi place sa desenez rochii de seara, rochii de zi, sau rochii de mireasa. Am invatat sa croiesc, sa scot si sa fac tipare.

Din pacate, nu am curajul sa incep o activitate economica de creatie de rochii si deocamdata ma rezum la a face cate o rochie cand si cand cate unei prietene. Toate prietenele mele au rochii de la mine si le poarta cu mandrie pe la diverse ocazii. Le plac rochiile mele si se simt bine cand alte fetele le intreaba de unde si-au cumparat rochia.

Mi-as dori sa am propriul atelier si sa-mi realizez visurile, modelele pe care le am in cap sau pe care le-am pus pe hartie, dar este un domeniu cu o concurenta acerba si nu ma simt pregatita sa intru in moda.

Am decis sa fac acest site si sa arat portofolii ale altor creatori de moda sau ale altor oameni implicati in domeniu. M-am gandit ca pot da o multime de informatii utile miresicilor care isi cauta o rochie, sau in general fetelor care vor sa-si cumpere ceva deosebit.