Alta descoperire in materie de tatuaj sprancene

Dupa ce mi-am facut tatuajul sprancenelor, a venit vremea sa merg la sedinta de retus, cand Roxana Dumitru mi-a definitivat sprancenele. Am fost foarte incantata. Sprancenele se vindecasera frumos si deja aratau foarte bine. Acum, dupa retus si dupa vindecare, arata senzational si sunt foarte multumita si mandra de noile mele sprancene.

Intre timp, cautam un fotomodel pentru ca pregatesc o sedinta foto si aveam nevoie de o fata de un anume fel. Si am gasit-o pe Maria, tanara, frumoasa si cu suficienta experienta ca fotomodel. Discutand despre una, despre alta, ma laud cu sprancenele mele, iar Maria imi spune ca si ea si-a tatuat sprancenele. Am ramas cu gura cascata, desi o priveam de 10 minute, nu-mi dadusem seama.

Am aflat ca si-a tatuat sprancenele la Jana Ceban, care este specialista in microblading si intr-o tehnica numita 6D. Pe site-ul Janei puteti vedea exemple de tatuaj semipermanent si veti afla mai multe detalii. Din ce am vazut eu la Maria, firele de spranceana sunt cumva imbricate, exact cum cresc si firele naturale.

Forma sprancenelor era foarte bine potrivita Mariei si fizionomiei sale si culoarea la fel. Maria mi-a explicat ca se penseaza exact pe forma pe care Jana i-a indicat-o si ca nimeni nu s-a prins pana acum, ca jumatate din fire nu sunt ale ei, iar mie mi s-a parut un tatuaj sprancene dintre cele bune. La fel de bun ca si al meu. M-am bucurat sa aflu ca exista mai multi profesionisti care stiu ce fac in materie de sprancene. Eu am scapat de probleme, nu mai trebuie sa creionez nimic, nu trebuie sa mai estompez nimic, doar pensez din cand in cand si atat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*